MANNA - Költségvetési Pénzügyi és Számviteli Nyilvántartó Rendszer

Az általunk ajánlott MANNA Költségvetési Pénzügyi és Számviteli Nyilvántartó Rendszer kifejezetten a költségvetésből gazdálkodó szervezetek számára került kifejlesztésre, az irányadó jogszabályok szerint. A rendszer megalkotásánál célkitűzéseink között elsősorban az szerepelt, hogy a költségvetés alapján gazdálkodó szervezetek részére egy olyan pénzügyet, számvitelt támogató számítógépes rendszert hozzunk létre, amely szinte valamennyi lehetséges funkcióban támogatást nyújt a hatályos jogszabályok alapján történő gazdálkodáshoz.

Mindemellett alapvető célként jelent meg az is, hogy a rendszer tegye egyszerűbbé, átláthatóbbá az intézmények gazdálkodását. A rendszer lefedi bármely költségvetésből gazdálkodó szervezet (minisztérium, azok intézményei, önkormányzatok, stb.) gazdálkodási folyamatait a költségvetés tervezéstől a kifizetésig, ill a beszámolók elkészítéséig.

Bővebben ...

FLOTT-Autó - Gépjármű Flotta Nyilvántartó Rendszer

Az alkalmazás flottakezelő cégek számára nyújt teljeskörű nyilvántartási lehetőséget mind saját, mind pedig idegen flotta kezelésére. A szoftver saját hálózatról ill. az Io Consulting szerveréről, böngésző segítségével üzemeltethető. Ennek köszönhetően – adott esetben – nincs szükség a rendszer saját hálózaton történő üzemeltetésére; a vonatkozó informatikai költségek megtakaríthatóak.

Bővebben ...

Oberon Kft.
  2015,   Budapest

Copyright © Oberon Consulting Kft. 2015.    Design by Bolka.