A MANNA rendszer használatba vétele többféle felhasználási konstrukció szerint történhet.

Felhasználói licenc vásárlás + saját üzemeltetés

Ebben a konstrukcióban a felhasználó felhasználási jogot szerez a rendszer adott funkcióira és magát a rendszert saját informatikai infrastruktúráján üzemelteti. Ebben az esetben a fogadó szervezet saját szerverére telepítjük a rendszert az előzetesen (esetleg szintén általunk) feltelepített adatbázis kezelőhöz illesztve. Az alkalmazásmodulok és az adatbázis hálózati elérhetőségét a fogadó szervezet saját hálózatán biztosítja a munkaállomások felé.

Felhasználói licenc vásárlás + kihelyezett üzemeltetés (outsourcing)

Ebben a konstrukcióban a felhasználó felhasználási jogot szerez a rendszer adott funkcióira de magát a rendszert nem saját informatikai infrastruktúráján üzemelteti. Ebben az esetben az Oberon Consulting Kft. dedikált szerverére telepítjük a rendszert. Az alkalmazásmodulok és az adatbázis hálózati elérhetőségét a fogadó szervezet felé vagy interneten keresztül, vagy a szerver fogadó szervezet hálózatába történő telepítéssel biztosítjuk a munkaállomások felé.

Rendszer bérlet + saját üzemeltetés

Ebben a konstrukcióban a felhasználó adott időre szóló használati jogot szerez a rendszer adott funkcióira és magát a rendszert saját informatikai infrastruktúráján üzemelteti. Ebben az esetben a fogadó szervezet saját szerverére telepítjük a rendszert az előzetesen (esetleg szintén általunk) feltelepített adatbázis kezelőhöz illesztve. Az alkalmazásmodulok és az adatbázis hálózati elérhetőségét a fogadó szervezet saját hálózatán biztosítja a munkaállomások felé.

Rendszer bérlet + kihelyezett üzemeltetés (outsourcing)

Ebben a konstrukcióban a felhasználó adott időre szóló használati jogot szerez a rendszer adott funkcióira, magát a rendszert nem saját informatikai infrastruktúráján üzemelteti. Ebben az esetben az Oberon Consulting Kft. dedikált szerverére telepítjük a rendszert. Az alkalmazásmodulok és az adatbázis hálózati elérhetőségét a fogadó szervezet felé vagy interneten keresztül, vagy a szerver fogadó szervezet hálózatába történő telepítéssel biztosítjuk a munkaállomások felé.


Oberon Kft.
  2015,   Budapest

Copyright © Oberon Consulting Kft. 2015.    Design by Bolka.